Povprašajte nas

NEKAJ SLADKEGA BREZ OH

Velika prednost LCHF prehrane je, da naučimo telo za energijo optimalno izkoriščati maščobe, kar za sodobnega človeka sicer ni značilno. Večina posameznikov jih izkorišča zelo slabo, kar pripelje do debelosti in različnih zdravstvenih problemov. Več imamo v prehrani ogljikovih hidratov, več inzulina se sprošča, posledično pa za energijo kurimo manj maščobe in več se je kopiči v zalogah. Poleg tega zaužiti ogljikovi hidrati zaradi slabe senzitivnosti celic na hormon inzulin prehajajo v maščobe in se kopičijo kot zaloge. Možganom se … Continue reading “NEKAJ SLADKEGA BREZ OH”

KUHAJTE Z MANO…

Posted on 8. 1. 201728. 8. 2019Categories Nerazvrščeno

Za vas pripravljam odlične kuharsek tečaje s področja LOW CARB prehrane na katerih bomo partični izpostavili prednosti takšnega načina prehranjevanje, ki lahko sploh mladim izjemno izboljša kvaliteto življenja. Starejši pa pomaga pod nadzorom zdravnika tudi velikokrat izgubo kilogramov, zmanjšanje uporabe inzulina ali celo popolno ozdravitev, boljše ožilje in posledično manjša obremenitev za srce. Kuharski tečaj izvajamo individulano na vašem domu za minimalno 4 osebe. Po želji tudi večjemu števili oseb v namesnkih prosotrih. Cena na osebo: 69 EUR (vsak udeleženec … Continue reading “KUHAJTE Z MANO…”

REFERENCE

Posted on 8. 1. 201728. 8. 2019Categories Nerazvrščeno

V okviru poslovanja od leta 2006 – 2016 sem sodeloval z najrazličnejšimi podjetji tako na področju promocije blagovnih znamk kot tudi s podjetji pri katerih sem razvijal svoj talent imitacije znanih osebnosti. Ta podejtja so: MLINOTEST (sveže in sušene testenine) 12media (reklmana sporočila, melodije za zvonenje) RADIO CENTER ( imitacija znanih osebnosti) PERUTNINA PTUJ (sveži mesni pripravki) ELECTROLUX PROFESSIONAL MBI (vodja kulinaričnega centra in kuhar promotor) ZAVODI ZA ZDRVSTVENO VARSTVO IN NIJZ ( projekt kuharskih delavnic Živimo zdravo) MERCATOR d.d. … Continue reading “REFERENCE”

Kdo je kuhar Jaka?

Posted on 8. 1. 201728. 8. 2019Categories Nerazvrščeno

Svojo poklicno pot sem začel v Srednji šoli za gostinstvo in turizem v Celju, kjer sem končal 3-letno poklicno izobraževanje v programu kuhar, zaključil sem ga z odličnim uspehom in v istem letu uspel narediti 13 diferencialnih izpitov, da sem lahko nadaljeval šolanje s vpisom v 3. letnik poklicne usmeritve gostinski tehnik (takrat še namreč ni bilo možnosti vpisa v program 3+2 ). Uspešno sem zaključil šolanje in prejel plaketo GT za odličnost. Šolanje sem nato nadaljeval na Višji strokovni … Continue reading “Kdo je kuhar Jaka?”