Akcija!

POSEBNA PONUDBA – 30 % na knjigo BEMUMAST 2

27,93

Recepti zbrani v knjigi Bemumast 2 LCHF recepti za vsak dan so kot nalašč za vse tiste, ki bi radi nekaj naredili za svoje zdravje in tudi izgubili kak kilogram. Na podlagi novih smernic pri prehrani sladkornih bolnikov se ta tip prehranjevanje tudi proporoča njim.


Izbor receptov obsega zajtrke, predjedi, prigrizke, juhe, solate, glavne jedi in sladice. Recepti so jasni in enostavni in zato izvedljivi tudi za kuharsko manj izkušene. Knjiga bo hkrati vir kuharskih navdihov za različne priložnosti, s katerimi se srečujemo vsak dan – od hitrega kosila do slavnostne večerje, praznovanja ali zabave.


Ideja za knjigo Bemumast 2 LCHF recepti za vsak dan je nastala zaradi vedno večjega povpraševanja po idejah in receptih za pripravo LCHF jedi. Na podlagi zelo uspešne spletne strani Stašina fit kuhinja in kuharskih izkušen kuharja Jakoba Polajžera smo se odločili, da recepte objavimo tudi v knjižni obliki.


Z lastnim znanjem in izkušnjami smo naredili celotno knjigo BEMUMAST 2 LCHF recepti za vsak dan. Knjigo smo izdali v samozaložbi, ker verjamemo v lastno delo in skupinske projekte. Z veliko zanesenosti in entuziazma je tako pred vami knjiga, ki se lahko ponosno postavi ob bok tako domačim, kakor tudi tujim kuharskim uspešnicam.

Pa dober tek bemumast!

Opis

Slovenska knjiga LCHF receptov, ki so jo pripravili avtorji Jakob Polajžer, Staša Grom in Gašper Grom

Po zelo uspešni prvi slovenski knjigi o prehrani LCHF oziroma ketogeni dieti z navihanim naslovom Bemumast! Z uživanjem maščob do vitkosti in dobrega počutja prihaja na police nova knjiga z naslovom BEMUMAST 2 LCHF recepti za vsak dan. V njej boste našli preko 100 slastnih LCHF/keto receptov za vsak dan.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “POSEBNA PONUDBA – 30 % na knjigo BEMUMAST 2”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja